NAS TRI DRUGARICE DOSLE SMO IZ DIJASPORE NA SPLAV I DOZIVJELE DIVLJU REDALJKU A ONDA SU NAM….

loading…

Već duže vreme sam sa drugaricama gledala klipove na internetu kako se studenti po Americi tucaju na njihovim žurkama, igrajući se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlačenje ceduljica.

Živela sam u stanu sa još dve drugarice. Sve tri smo imale momke, kao i redovan seks sa njima. Prepričavale smo između nas kako smo se tucale, a znale smo i da noć završimo u jednom krevetu mazeći se i tucajući se vibratorima. Pošto smo dovoljno iskusne u seksu sa muškarcima i probale seks sa ženama, smatrale smo da treba da učinimo još jedan korak napred, tj. da imamo grupni seks.
Nismo se plašile reakcije muškaraca, jer smo verovale da će svaki od njih pristati da za jedno veče potuca tri devojke. Pažljivo smo razmišljale kako da organizujemo to veče i kako da probijemo led. Osmislile smo da to bude neka proslava, uz piće koje će biti glavni pokretač i smislile smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu. Prethodnih dana smo nabacivale našim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju naše cimerke i da sigurno maštaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima, a svaka je rekla – možda se i to može destiti ako mene potuca njen dečko.

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI…

loading…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*