loading...

MARA IZ KOZARCA KAZE Ako niste OBDARENI DOLE,ovo su poze u kojima će ŽENE VRIŠTATI OD UŽITKA!

Prosečna dužina pe*isa je oko 15 cm kada je u erekciji. Ako ste jedan od nekoliko miliona muškarca koji su malo uskraćeni za ovu statistiku, možda ste zabrinuti za odnos veličine i se*sualnih performansa. Ne uzrujavajte se: veličina može da ima svoje prednosti, ali dužina nije toliko važna kao širina.

Dogi stajl:

Kada se zauzme odgovarajući ugao, ova pozna učiniće da vaš pe*is partnerka oseti kao veći. Ona bi trebala da bude u položaju takvom da joj se glava i ramena oslanjaju na jastuke, a da zadnjica bude odignuta. Da biste zauzeli najbolji ugao, njena leđa treba da budu izbačena, a njene butine spojene. Ne samo da je najlakša, već je ova poza i najpopularnija među muškarcima sa malim penisom.

Mali savet: Nagnite se ka napred tokom se*sa, tako da postižete što više kontakta i dodira. Ovo će vas činiti više intimnim, a istovremeno će omogućiti dami da doživi orgazam što je brže moguće.

Antilopa:

Ovo je lepa varijacija poze doggy style. Oboje treba da klečite na podu naginjući preko kauča ili odgovarajućeg nameštaja. Ona je ispred vas okrenuta leđima i raširenih nogu, a vi iza nje. Ova poza je posebno dobra zato što su njene ruke slobodne za samo-stimulaciju ukoliko to želi.

Zmija:

Za ovu pozu, žena treba da leži opružena, na stomaku sa spojenim nogama. Da bi bilo udobnije, stavite jedan jastuk ispod njenih kukova, da se njena zadnjica odigne. Savijte kolena i tako opkoračite njene kukove. Lagano razdvojite njene butine taman toliko da možete da uđete. Vodite računa da se ne oslanjate celom težinom na partnerku tokom se*sa: ako morate da se oslonite na nešto, nagnite se napred toliko da budete u mogućnosti da dodirnete krevet.

Mali savet: Ako želite da vam bude tesno, držite njene butine spojene tokom penetracije. Ovo je odlična poza i ukoliko želite da probate lagano, se*si lupkanje.

Zečije uši:

Neka dama legne na leđa, raširi noge i podigne ih tako da joj kolena budu blizu ušiju. Ispod zadnjice joj postavite jastuk, jer će tako njena vagina biti pod boljim uglom koji će vam oboma više odgovarati. Kada se*s postane divlji, ženi može biti teško da drži noge u tom položaju. Zato preporučujemo da svojim rukama držite njena kolena. Jednostavno, kad hoćete da spustite ruke na krevet, postavite ih tako da njene noge pridržavate sa spolašnje strane.

V-oblik:

Dok vaša partnerka leži na leđima, vi kleknite između njenih nogu. Podignite njene noge i držite ih za skočne zglobove. Podignite ih skroz i raširite tako da dobiju oblik latiničnog slova V. U ovoj pozi, možete staviti i njene noge na vaša ramena, da biste mogli da se pridržavate za zid ili lakše održavate ravnotežu.

Mali savet: U ovoj pozi vam je lako da istovremeno dodirujete i njen klitoris. Jednu nogu partnerke spustite na svoje rame, pa tom rukom stimulišite klitoris dok dama ne doživi orgazam.

Iako društvo nameće veličinu kao važnu, istina je da pe*is bilo koje veličine može da dovede ženu do orgazma. Tačno je da muškarci sa malim pe*isom treba dodatno da stimulišu klitoris žene, ali to se dešava i obdarenim momcima.

 

Najednom, osetila sam njegovu ruku na svojoj butini. Rekao mi je :

KONTAKT NA ZADNJOJ STRANICI JAVI SE…

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI…

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*