loading...

SEF MI JE NAREDIO DA UDJEM U KANCELARIJU I DA MU OVO URADIM….

Uspela sam da uđem u uži izbor i na kraju sam dobila posao sekretarice. U sledećim sedmicama, upoznala sam sve kolege, i tu je bio jedan momak koji mi se manje – više dopadao.

Zapravo me je taj čovek i često nervirao zbog svojih dobacivanja, ali mi se to počelo, vremenom dopadati. On nije bio neki lepotan, ali je imao neku žicu u sebi, ono nešto što me je teralo da osećam trnce duž cele kičme i da mi se ređaju ludačke slike našeg seksa. Vremenom sam počela da shvatam da imam veliki nagon i želju da se pojebem sa njim.

Još više me je palila činjenica, da je on bio veoma dobar ljubavnik. Čula sam priče nekoliko koleginica, čije su prijateljice imale tu sreću da ih on prevrne. Uh, kako sam želela da to i mene zadesi!

Jedne večeri, spletom okolnosti, ja ostanem sama sa njim u firmi.

 

Moja koleginica mi je predala još nekoliko dokumenata koje sam trebala njemu odneti u kancelariju. Od te pomisli, bradavice su se već ukrutile, a mačkica je krenula da šalje čudne vibracije. To je bila moja šansa.

Bilo je vrelo letnje veče. Klima uređaj u firmi nije radio, a ja sam otkopčala radnu košulju da moj dekolte još malo izviri. Uzela sam dokumenta u ruku i donela mu ih na sto. Samo je hladno rekao:

-Hvala, možeš sada ići. Ali ja sam htela ostati tu noć. Najradije u njegovom krilu… ili sa mojim nogama na njegovom vratu. Privukla sam stolicu za njegov sto. On me nije primećivao. Nešto je kuckao za računarom. Zatim sam proturila nogu ispod stola i počela da je trljam o njegovu.

Lagano sam mazila njegovu nogu svojom i upućivala se prema međunožju.

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI…

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*