loading...

MILENA IZ POZAREVCA KAZE DA NEKAD IMA CAK I 21 KLIJENTA NA DAN…EVO KAKO SVE ODRADI..

Kako je rekla, dogodi se da u danu ima čak 21 klijenta.

Emisija Adult Only bavi se temom seksualne industrije te nastoji donijeti priče seksualnih radnica poput Ellie iz Nottinghama.

Ovim poslom počela se baviti 2017. godine, kad je imala tek 16 godina, a kaže da 15-minutne sastanke naplaćuje po 580 kuna. Moglo bi se reći da njeni klijenti čekaju u redu, jer par minuta nakon jednog klijenta ima susret s drugim.

Dogovorila sam se sa njom da kada dođem dečku u posetu da nas ostavi same u stanu na par sati. Planirala sam žestok seks sa dečkom, a nisam ga imala već mesecima, pa sam gorela. Nisam se ni nadala da ću ga imati usput.

Putovala sam vozom iz Niša ka Beogradu. U kupeu samnom je bio muškarac od nekih 30-ak godina.

Bio je muževan, imao je grube crte lica i sav u mišićima i bio je jako zgodan, a bogami i obdaren, što se moglo lako primetiti.

Čim sam ušla u kupe on je započeo razgovor samnom. U početku je bio jako pristojan i ljubazan. Pitao je gde putujem itd. Objasnila sam da idem da posetim dečka u vojsci, a tada je počeo da prelazi u akciju.

Provocirao me rečima “aha, znači biče seksa” i tome slično… a sve vreme se vrpoljio na sedištu kako bi ona njegova stvar došla do izražaja. Imao je uske farmerke na kojima se ocrtavao njegov alat. Videlo se da je velik. Njegove insinuacije i pokreti su počeli da me pale. Bili smo sami u kupeu, pa se u opšte nije ustručavao.

Palio me pričama i primetio je da se već primam.

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI…

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*